Néhány szó rólunk

Hobbiprojektből professzionális köszörűs műhely

Mintegy 20 éve az acél bűvkörében élő késrajongóként gyorsan megtapasztaltuk, hogy késeink élezéséhez nem könnyű feladat megfelelő partnert találni. Felismertük, hogy a legjobb megoldás az, ha nem adjuk ki a kezünkből a késeket, hanem magunk is megismerjük ezt a szép és ritka szakmát.

A saját és barátaink késeinek élezése mellett a szájhagyomány útján egyre többen találtak meg minket. Végül úgy döntöttünk, hogy elindítjuk kis manufaktúránkat. A hagyományos köszörűs cégektől az különböztet meg minket, hogy kizárólag kések élezését vállaljuk. Úgy gondoljuk, hogy a tevékenységi kör szűkítése magasabb színvonalú munkát eredményez. Maximalisták vagyunk, minden ránk bízott feladatot ezzel a szemlélettel végzünk el. Ezért nem is célunk, hogy a vándorköszörűsök árszintjén dolgozzunk. Késélezési szolgáltatásunk azoknak szól, akik a minőség tekintetében nem hajlandók kompromisszumot kötni.

Megbízható köszörűst keres Budapesten? Bízza ránk konyhai vagy szakácskése élezését! Ha pedig további kérdései vannak szolgáltatásainkat illetően, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Bízunk benne, hogy lesz alkalmunk megismerni egymást.